Over ons

INGRID

KARIN

Ik ben Ingrid, ben natuurgeneeskundig therapeut en ben eigenaar van praktijk de Wilg voor Totaalbalans.  Ik ben moeder van Meike en Jannes en heb een partner actief in supermarktland. De afgelopen jaren hebben wij een prachtige ‘stek’ opgebouwd in Vortum-Mullem. Deze mooie locatie benutten en de behoefte variatie aan te brengen in mijn werk heeft mij doen besluiten workshops te gaan geven. Fantastische combinatie van werken en genieten! 

Ontspanning is belangrijk, ook dat is goed voor je welzijn en gezondheid. Vaak nemen we daar te weinig tijd voor. Dat struikelblok herken ik wel… Vanuit de opleiding ‘Nieuwetijdstherapie’ zag ik mooie dingen ontstaan door creatief en ontspannen bezig te zijn. Heel ambitieus bouwden wij onze schuur om tot een workshopruimte, genaamd de Wilgenstek. Het geeft mij een heerlijk gevoel jullie daar te laten genieten.

Wat past het allemaal mooi bij elkaar: het holistische werk in de complementaire wereld en de creatieve ontspanning (met verdieping) in de Wilgenstek. Daar word ik blij van!

En verder houd ik van de natuur, van dieren; vooral van m’n poezen en onze hond Joep. Ik houd van kleur en gezelligheid, ben humoristisch ingesteld en ben eerlijk en oprecht. Ik hou van kokkerellen, fietsen en wandelen en vermaak me graag met m’n vrienden. Leuk om samen gewoonweg te kletsen, te lunchen, een avondje gezelschapsspelletjes te doen of héérlijk een dagje erop uit! 

Mijn naam is Karin en ben zo’n 14 jaar geleden, toen onze twee kinderen, Lisa en Anne, nog kleutertjes waren, begonnen met mijn eigen pedagogische praktijk KindOpWeg. Mijn man, werkzaam in de wereld van de paddestoelen, heeft mij hierin altijd gesteund.
Met heel veel plezier heb ik veel kinderen, hun ouders en leerkrachten begeleid en gecoacht.

Langzamerhand ben ik me steeds meer gaan verdiepen in creatieve werkvormen en wat deze voor iemand kunnen doen op het gebied van ontspanning, bewustwording en heling. De opleiding ‘Zinvol Tekenen voor Kinderen’ heeft mij laten ervaren hoe leuk ik het vind om workshops aan volwassenen te geven en zo mijn kennis en ervaring te kunnen delen.
(Tekenmetdiepgang)

Eigenlijk is het een prachtige stap om nu te starten met mooie creatieve workshops, met een vleugje diepgang, zodat ik mijn passie kan delen met jullie!
Daar word ik blij van!

Wat me nog meer blij maakt is lekker fietsen en wandelen of gezellig samenzijn met vrienden. Luisteren naar allerlei soorten muziek, thuis of tijdens concerten, en (als het even kan) lekker meezingen vind ik ook heerlijk!
Tot slot moet ik bekennen dat ik een echte ‘boekverslinder’ ben en het heerlijk vind om nieuwe dingen te leren.

Samen IK-Uniek

Maar… samenwerken is ook leuk! Kennis, ideeën en (daad)kracht bundelen is een mooie synergie. Daar zijn een paar inspirerende initiatieven uit voortgekomen. Eén daarvan werd IK-Uniek (Ingrid-Karin). Bijzonder, want we zijn ook nog schoonzusjes! #trots 😊.